söndag 18 maj 2008

Vad handlar denna blogg om?

Vi är ett par i 30-årsåldern som har börjat gå i giftastankar. Dom har väl egentligen flygit runt i huvudet något år, men nu har dom blivit mer på allvar. Planeringen av bröllopet är nog inga som helst problem, alla tjejer har ju sitt bröllop planerat sen dom är 10 år (enligt brudgummen). Nej, det finns andra problem med att gifta sig. Det är ju finansieringen av hela kalaset.
Visst, föräldrarna kanske hjälper till med en del av kakan, men det är inget vi vill räkna med utan vi sparar ihop till hela själva.

Insprirerade av många roliga och intressanta ekonomibloggar så startade vi denna blogg för att ni ska kunna följa en helt vanlig familjs väg till ett bröllop.

Vi kommer alltså regelbundet skriva och berätta hur det går för oss med våra besparingar och investeringar som måste göras för att få ihop till bröllopet. Till en början kommer det bara handla om pengar. Pengar, pengar pengar. När vi börjar närma oss vårat mål så kommer vi ändra inriktning på bloggen och börja skriva om planeringen av bröllopet. Var vi ska vara, om vi hittar någon fin brudklänning, ringar, blommor osv osv. Det är väl också här någonstans som våra vänner och familjer kommer få reda på att vi har den här bloggen! :) Ja precis, vi kommer vara helt anonyma fram tills dess, vi vill ju inte avslöja något i förväg... ;)

Om ni har något förslag, råd, tips eller bara en fråga så hör gärna av er. Det är vårat enda bröllop vi planerar, så vi vill ju att det ska bli bra. Maila gärna till vtbrollop@live.se eller skriv en kommentar på något inlägg.

/Brudgummen

1 kommentar:

Anonym sa...

Så vem av er är mest aktiv med bloggningen, bruden eller brudgummen?